Dirigent Ineke Bos

 

Onze dirigent is op dit moment Ineke Bos- Strootman, maar per 1 maart moeten wij helaas afscheid gaan nemen van haar. Zij gaat dan dirigeren bij het mannenkoor Laudate in Barneveld. Iets wat ze al langere tijd wilde gaan doen.

We hebben heel erg veel plezier met haar als dirigent gehad. We hopen dan ook dat ze een fijne tijd mag hebben bij Laudate en wensen haar het allerbeste toe!

Nieuwe dirigent.

We zijn heel erg blij en dankbaar dat we aan u voor mogen stellen als onze nieuwe dirigent Evert van de Veen. We kijken er naar uit om met hem samen verder te gaan.

Evert van de Veen

"<yoastmark

Evert is geboren in Voorthuizen op 28 december 1963 waar ook zijn liefde voor het orgel is ontstaan. Hij is daardoor begonnen met orgellessen bij John Propitius. Die hem heeft voorbereid op het conservatorium in Utrecht. Na een geslaagd examenconcert gegeven te hebben in de Utrechtse Pieterkerk, waar de toenmalige directeur Ton Hartsuiker bij aanwezig was, is hij aan de slag gegaan als orgeldocent in Voorthuizen. Maar waar na verloop van tijd meer het accent is komen te liggen op het geven van concerten. Zo heeft hij al 16 solo orgel cd’s opgenomen. Hij is een concert organist en een veelgevraagd koorbegeleider. Hij heeft verschillende koren onder zijn leiding waaronder:

  • Chr. Ger. Gem. zangvereniging “Wijdt Hem Uw Kunst” uit Harderwijk
  • Chr. Interkerkelijk Mannenkoor ‘Fontanus’ uit Putten
  • Chr. gemengd koor Immanuel uit Bennekom
  • Reformatorisch gemengd koor ‘Cantilena’ uit Staphorst
  • Interkerkelijk gemengd koor Maranatha uit Doorn

We hopen u samen met hem te mogen verwelkomen op een volgend concert. Wanneer dat zal zijn kunt u lezen op onze concertagenda.