Rommelmarkt in Ederveen

Wij organiseren ook dit jaar weer een rommelmarkt ten behoeve van onze verenigingskas. Zodat wij voor u concerten kunnen blijven geven, zonder daarvoor een entree prijs te vragen. Het beloofd weer een spectaculaire rommelmarkt te worden met genoeg ‘nieuwe’ oude dingen, leuke rommeltjes, maar ook nieuwe dingen. Zoals u van ons gewend bent staat er ook een kraampje met mooie planten, zomer bloeiers, kuip- en perkplanten.

Verloting

Tijdens onze rommelmarkt zal er ook een verloting worden gehouden. De lootjes kunt u kopen op de rommelmarkt. De verloting zal plaatsvinden aan het einde van de rommelmarkt. Er zijn weer heel veel leuke en mooie prijzen voor u uitgezocht. Wordt u de winnaar van de hoofdprijs?

Pony kar rijden

Dit jaar hebben we iets nieuws op de rommelmarkt. Voor de kinderen is Adrie Willemsen aanwezig met zijn ponykar. Hij daagt alle kinderen uit om met hem een rondje te gaan rijden. Neem iedereen mee die je kent, broertjes, zusjes of vriendjes van school. Samen is veel gezelliger dan alleen. Adrie staat klaar voor je en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

De innerlijke mens

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. We hebben voor u een kraampje met koffie of thee met daarbij cake of rozijnenbrood. Maar vergeet niet even langs de knakworst kraam te gaan voor het kopen van een broodje knakworst of onze overheerlijk uiteraard zelfgebakken rozijnenbrood.

U ziet, het wordt een echte ouderwets gezellige rommelmarkt. Zorg dat u mooi op tijd bent, want u wilt natuurlijk niet teleurgesteld worden.

Tot ziens op onze rommelmarkt.

 

Share this Post